Praktické kuchynské doplnky do každej domácnosti

Praktické kuchynské doplnky do každej domácnosti

Od prvého osamostatnenia si väčšina z nás začne zariaďovať vlastnú kuchyňu. Aké sú veci, ktoré sa po chvíli stanú zásadnými? Čo sa oplatí používať? Zhrnuli sme to v nasledujúcich odsekoch...

Od prvého osamostnanenia si väčšina z nás začne zariaďovať vlastnú kuchynku. Na začiatku tvorí našu kuchynskú výbavu iba 1-2 tanierov a nejáké príbory, ale neskôr sortiment doplnkov postupne rozširujeme. Aké veci sa po nejakej dobe stanú zásadnými? Čo sa oplai používať? Ak malé spotrebiče budeme potrebovať? Zhrnuli sme to v nasledujúcich odsekoch.

 

Maličkosti, ktoré je dobré mať poruke

Kompletné vybavenie kuchyne nie je malá úloha, hlavne, že čas od času máte nové nároky, vyvíja sa aj technológia a medzitým sa veľa domácich spotrebičov opotrebuje. Keď sa teenager odsťahuje do podnájmu alebo pár do prvého spoločného bývania, je treba začať s vybavením kuchyne takmer od základov.

 

39- dielna sada kuchynského náčinia poskytuje vyníkajúci zákald v kuchyni. Obsahuje takmer všetky potrebné pomôcky, ktoré budete potrebovať k vareniu alebo servírovaniu. Navyše ich nemusíte kupovať zvlášť. Ich design je krásny a elegantný, takže sada môže byť výborným darčekom. Výrobným materiálom je nereuzová oceľ, silikón a plast, takže sa ľahko čistí.

Pokiaľ už máte nástroje, môžu prísť nádobia. Aj tu sa vyplatí premýšlať v sadách, takže tie najnutnejšie kúsky, ktoré získate, budú k sebe ladiť. 7- dielna sada riadu z našej ponuky je vyrobené z lisovanej ocele a má bezpečný, tepelne odolný dvojvrstvový nepriľnavý povlak. Diely súpravy je možné zahriať až na 400 stupňov Celsia a hliníkové rukovete sú ohnivzdorné, takže sa nezahrievajú. Dlhodobo budú vašimi vernými spoločníkmi v kuchyni.

Fűszertartó állvány

Bambusz fűszertartó állvány, 16db-os
Bambusový stojan na koreničky, 16 ks
Special Price € 24.90 RRP: Regular Price € 39.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky
fűszertartó
20- dielny otočný stojan na koreničky
Special Price € 22.89 RRP: Regular Price € 39.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

 

Malé spotrebiče: ktoré sú nevyhnutné

Mikrovlnka, kávovar, toustovač a rýchlovarná kanvica nesmú chýbať zo žiadnej kuchyne. Mnoho malých kuchynských spotrebičov vám naviac môže pomôcť v každodennom varení.

Slow cooker, multifunkčný tlakový hrniec

 

Multifunkčný hrniec nikomu netreba predstavovať, ale my vám ukažeme jeho novú verziu, ktorá je vhodná na pečenie, varenie a dusenie, pričom je energeticky úsporný. Slow cooker pomôže pripraviť vaše obľúbené jedlo rýchlejšie a zdravšie. Varí jedlo v páre, pri maximálnej teplote 90 stupňov, takže vitamíny a všetky dôležité živiny v ňom zostanú, napriek tomu sa rýchlej prípravy jedla sa nemusíte vzdať. Na rozdiel od sporákov rôzneho druhu ho môžete nechať osamote: nemusíte sa báť, že spálite dom, alebo zničíte nádobu. Kondenzujúca sa pára sa mení na tekutinu, vráti sa do jedla, ktoré bude mäkké a štavnaté. Použitie je extrémne jednoduché: vložte ingrediencie do hrnca, pridajte tekutinu a nechajte pochúťky, aby sa samy vyrobily. Vstavaná funkcia udržovania teploty udrží jedlo teplé až 24 hodín od konca varenia.

Slow cooker, multifunkciós kukta, 6L

elektromos főző
Slow cooker, multifunkčný tlakový hrniec, ...
Special Price € 60.90 RRP: Regular Price € 96.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Teplovzdušná fritéza

Pokiaľ ste priaznivcom zdravej výživy, teplovzdušná fritéza sa vám bude páčiť. Jeho používaním môžete minimalizovať množstvo použitia tuku a oleja. Môžete ju použiť v 5 rôznych režimoch varenia, nech ide o zeleninu, mäso, chlieb a morské plody. Digitálny displej a vstavaný ventilátor ešte viacej uľahčia používanie. Pripravíte zdravé a chrumkavé jedlo bez predhrievania.

Meleglevegős sütő 6L

Meleglevegős sütő
Teplovzdušná fritéza, 6L
Special Price € 62.90 RRP: Regular Price € 84.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Multifunkčné kuchynské roboty

Pričom sme kedysi kupovali samostatný tyčový mixér, elektrický šlahač alebo mlynček na mäso, dnes najnutnejšie spotrebiče kúpime v podobe jedného robota. Plní všetky funkcie, potrebné v kuchyni: mele, formuje, pení, mixuje, krája, seká. Základná výbava závisi od typu, ale často je možné dokúiť daľšie prvky a zostavu rozširovať ďalej. Šľahacie ramená je možné vymenit, podľa toho, čo pripravujeme, takže zabere menej miesta, ako keby ste mali viac samostatných strojov. Rýchlosť môžete individuálne nastaviť pre rôzne prísady v závislosti na počtu krokov na stroji, takže i tie najhustejšie cestoviny alebo mleté mäso môžete pripraviť na dokonalú konzistenciu. Najpraktickejšie je, ak je dodaný so smoothie miskou, ktorú môžete použiť na prípravu krémových polievok, kaší, predjedál, smoothie, koktejlov alebo zmrzliny. Je nezbytný pre rodiny s detmi, pretože sa počas dokrmenia bude častokrát veľmi užitočný. Ponuka kuchynských robotov je veľmi široká, vyberte si taký, ktorý vyhovuje vašim zvykom a potrebám, ktorý bude vašim spoločníkom  v kuchyni počas dlhých rokov.

Krájač zeleniny

Pokiaľ často pripravujete pokrmy zo zeleniny alebo ovocia, nemôže z vašej kuchyne chýbať krájač zeleniny 5 v 1. Hodí sa na prípravu nizkosacharidových cestovýn zo zeleniny, čo je v oblasti zdravej výživy veľmi módne. Využijte ho napríklad na krájanie jabĺk, cibule, mrkvy, cukety, uhorky, zemiakov, kapusty, šalátu alebo červenej repy. Produkt sa nepohybuje vďaka kvalitným, jednoducho ovládteľných a silných prísavných nožičkách. S 5 typmi vymeniteľných čepelov z nerezovej ocele môžete vyrobiť špriálky rôznych veľkostí a šírky. Metódy krájania sú: niťovky, jemné, hrubé, skrútené  a ploché drvenie. Ak si to raz skúsite, určite sa počas varenia objaví častejšie.

 

Rozprašovač na olej

Už sa vám stalo, že ste pri pečení alebo varení naliali do panvice/ hrnca viac oleje, ako by ste priali? Pomocou rozprašovača na olej môžete na jedlo naniesť toľko oleja, koľko ste naplánovali. Používaním spreja môžete nielen variť zdravšie, ale aj ušetriť. Okrem oleja môžete pridať aj ocet, čiže je vhodný aj k šalátom. Odporúča sa hlavne pre tých, ktorí držia diétu, pre grilovanie, pečenie palaciniek, pre prípravu šalátov a rôznych pokrmov, ktoré nevyžadujú veľké množstvo oleja. Nerezová fľaška má objem 135 ml a má tlačítkovú trysku. Maličký produkt, ktorý bude užitočným prvkom vašej kuchyne.

5 az 1-ben zöldség szeletelő
Krájač zeleniny 5 v 1
Special Price € 17.90 RRP: Regular Price € 26.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky
Olajpray
Rozprašovač na olej z nerezu
Special Price € 5.90 RRP: Regular Price € 12.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Multifunkčný kuchynský teplomer

V našom článku s názvom Abeceda grilovania si dočítate o dôlezitosti kuchynských teplomerov. Samozrejme je nevyhnutným doplnkom aj v kuchyni, keď sa chceme presvedčiť, či vnútorná časť mäsa, chleba alebo zákuskov je prepečený. Používanie multifunkčného kuchynského teplomera je jednoduché, kovová ihla na konci sa zasunie do stredu jedla, aby sme mohli kontrolovať jeho teplotu. Zariadenie je vybavené funkciou alarmu, ktorá signalizuje, kedy uplynula správna teplota alebo uplynulý čas. Najviac sa vám bude hodiť pri príprave rôznych druhov mäsa, pretože je možné nastaviť druh mäs a jednotku merania: hovädzie, jahnačie, teľacie, hamburger, bravčové, morčacie, kuracie a rybie. Navyše môžete nakonfigurovať fázy prípravy mäsitých pokrmov: rare, medium- rare, medium, medium well a well done.

Multifunkciós maghőmérő

multifunkcios maghomero
Multifunkčný kuchynský teplomer
Special Price € 14.90 RRP: Regular Price € 22.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

  • Skladovanie v kuchyni

    Okrem profesionálnych malých spotrebičov a kvalitného kuchynského náčinia je pre radosť z varenia podstatná aj organizovaná kuchyňa. Pokiaľ všetko má svoje miesto, nástroje a ingrediencie sú priehľadne uložené, ušetríte čas pri každom varení a cítite sa lepšie, keď je okolo vás poriadok. Nie je prekážkou pokiaľ máte k dispozícii malý priestor, využijete stenu a zaobstaráte si viacposchodové úložné priestory v skriniach.

     

    • Poschodový odkvapkávač na riad na drez bez vŕtania a zaberania miesta na pulte. Taniere, nádoby, poháre, príbory, dalšie náradie a čistiacie prostriedky sú v samostatnej sekcii, napriek tomu sú na jednom mieste najbližšie k vám počas umývania riadu. Vďaka základne s prísavkou sa nepohne zo svojho miesta.

     

    • Kuchynský nástenný organizér je vhodný na príbory, nože, naberačky a môžete naňho zavesiť aj utierky, ktoré práve používate. Upevniť ho môžete dvoma rôznymi spôsobmi, prilepiť na dlažbu alebo pomocou náradia, ktoré sú súčatou balenia. Jeho jednoduchý, moderný design sa hodí takmer do každej kuchyne.

     

    • Dvojposchodový kuchynský vozík môže byť skvelým pomocníkom v kuchyni. Výborne sa hodí pre skladovanie nádob, čistiacich prostriedkov, zaváranín a kuchynských potrieb. K dispozícii máte dve koše rovnakej veľkosti a podnos, ktorý je odníamteľný, čiže sa jednoducho prenáša a čistí.

Praktický nábytok do kuchyne a jedálne

V sekcii kuchynských potrieb eshopu Alinda nenájdete len doplnky a malé spotrebiče, ale aj nábytok do vašej kuchyne alebo jedálne. Favoritom našich zákazníkov sú moderné jedálenské stoličky. Môžete si kúpiť stoličky alebo celú sadu aj so stolom. Pri navrhovaní stoličiek dostali významnú úlohu plast, kov a drevo, ich kombinácia dodáva stoličkám osobitnejší vzhľad. Sú dostupné v rôznych farbách, takže priaznivci čistého dizajnu a naše smelšie zákazníci si nájdu tú pravú. Plast sa síce čistí jednoduchšie a je odolnejší, ale milovníci elegnatného štýlu si určite ocenia stoličky s poťahom.

Vytvorenie kuchynského ostrovčeka je populárne už dlhšie. Je to veľmi praktické, pretože získate priestor na pulte a môžete pod ním vytvoriť nové úložné priestory. K tomu je však nevyhnutné zaobstarať si tie správne barové stoličky. Náš eshop aktuálne ponúka 4 druhy vo viacerých farbách, stačí si len vybrať ten správny štýl. S operadlom, alebo bez nej, v elegantnom alebo minimalistickom štýle, z plastu alebo s poťahom  z ekokože. Každá stolička je výškovo nastaviteľná vďaka plynovej pružine a má aj stupačky. Leské strieborné nohy sa hodia takmer do každej kuchyne a jedálne. Jednoducho sa čistia a sú veľmi pohodlné.

Ak ste priaznivcom prirodzeného štýlu a váš nábytok do kuchyne a jedálne je zostavený podľa toho, pozrite sa na jedálenskú sadu z borovice. Vďaka vyhotoveniu jedálenského stola a 4 stoličiek a prírodnemu hnedému drevenému povrchu z nej dýcha prirodzená atmosféra, preto sa hodí do väčšinu bytov. Vylepšite si celkový dojem s farebnými textíliami a stolnými dekoráciami, ktoré sa ladia s atomsférou bytu.

Étkezőasztal 4 székkel

fémvázas étkezőasztal 4 székkel
Kovový jedálenský stôl so 4 stoličkami
Special Price € 129.90 RRP: Regular Price € 165.90 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky
Étkezőasztal 4 székkel
Jedálenský stôl so 4 stoličkami
Special Price € 171.90 RRP: Regular Price € 253.89 Aktuálna maloobchodná predajná cena odporúčaná výrobcom.
Zhrnutie objednávky

Pre ďalšie užitočné doplnky a nábytok navštívte eshop Alindy ,nájdite si kúsky, ktoré vám najviac vyhovujú, navyše za zvýhodnené ceny.

Predchádzajúci Vonkajšie svietiace reťaze pre všestranné použitie
Ďalej Výroba šperkovnice vlastoručne: pomôcka pre kutilov